Ewoud Blok

Even voorstellen

Opgroeiend als zoon van een leraar handvaardigheid in Brabant was ik al jong bezig met het knutselen met verschillende materialen in het atelier van mijn vader. Voeg daarbij nog een passie voor tekenen en een degelijk ruimtelijk inzicht, en het was mij al vroeg duidelijk dat ik ‘iets met ontwerpen’ wilde gaan doen.

Tijdens – en enige tijd na – mijn studie bouwkunde aan de TU in Delft heb ik in de praktijk mogen werken als ontwerper en tekenaar voor verschillende bouwkundige bureaus in de regio midden en west Nederland. Op die manier heb ik praktische bouwkundige kennis opgedaan en tevens ben ik ervaren geworden in (toen nog zeer innovatieve – want we spreken over midden jaren negentig van de vorige eeuw) 3D software.

Na als zelfstandig architect (in opdracht van derden) enkele besloten prijsvragen te hebben mogen winnen, heb ik in 2003 samen met een bevriende collega ALT-M Architecten B.V. opgericht. In de tien jaar daarna groeide Alt-M uit tot een middelgroot architectenbureau dat een regionale speler was op het gebied van woning- en utiliteitsbouw. Helaas waren de negatieve krachten van de vastgoed crisis rond 2012 te groot voor ons bureau.

Na 2012 ben ik verder gegaan als zelfstandig architect en vanaf 2014 ben ik tevens werkzaam als project architect voor TBE-ZA (voormalig Zeeman Architekten).

Wat kan ik voor u betekenen?

Stel: u heeft plannen voor nieuwbouw, verbouw of u heeft een ander soort ruimtelijk initiatief. Als particulier of als organisatie heeft u dan behoefte aan een goede vertaling van uw wensen. Het is mijn passie om uw uitgangspunten ruimtelijk vorm te geven, en zo voor u een praktisch en kwalitatief goed ontwerp te verzorgen waarmee u naar een aannemer, gemeente of andere instelling kan gaan.

Ik heet u van harte welkom in mijn atelier bij STABO bouw in Blokker, of in Volendam bij TBE-ZA architecten en ingenieurs.

Eigen atelier aan de Gildenweg 27 te Blokker

Als project architect bij TBE-ZA te Volendam

Contact